Welcome to Unofficial International LeEco Phone Support

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.

convertor

MULTI
[ycjeson][MTK X20] MIUI 8.1-6.10.27 multilang version (Fingerprint + fast charge + Advanced settings)

430 posts in this topic
19 часов назад, maiki1905 сказал:

 

Скрытый текст

6c74081c3890a0428f216aa91a7576c9.jpg

 

I dont have this option[emoji15]

Enviado desde mi Le X620 mediante Tapatalk

You can read Miui 8.0.3 topic answer is there.

Share this post


Link to post
Share on other sites
You can read Miui 8.0.3 topic answer is there.

Sorry, but i read all topic you say, but dont find any solution. Please, can you post a link? Thanks

Enviado desde mi Le X620 mediante Tapatalk

Share this post


Link to post
Share on other sites
12 saat önce, tuncayeser yazdı:

İf 20% under battery level, the system gives an error and stoping

Is there a solution?

Share this post


Link to post
Share on other sites
vor 3 Stunden schrieb tuncayeser:

Is there a solution?

I dont have this Problem, maybe it depends on the language. Which language are you using???

Share this post


Link to post
Share on other sites
13 minutes ago, Mimmo said:

may i ask how much memory is given to the user ?

Approx 24 Gigabytes 

Welcome 

Give a like

1 person likes this

Share this post


Link to post
Share on other sites

mmmmm 

I have applied update MIUI8_6.10.27@ycjeson .... now I have a problem

nornally, for every update, I apply WIPE Dalvik + cache - after RESTART I have a "new" rom ( as when I applied also wipe-DATA ) : I lost all APP and data and configurations ?

Fortunately, before all operations I created TWRP-backup.....and now I have 10.20 version 

I've been wrong to apply some step ?

 

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

I

25 minutes ago, eFFeMMe8 said:

mmmmm 

I have applied update MIUI8_6.10.27@ycjeson .... now I have a problem

nornally, for every update, I apply WIPE Dalvik + cache - after RESTART I have a "new" rom ( as when I applied also wipe-DATA ) : I lost all APP and data and configurations ?

Fortunately, before all operations I created TWRP-backup.....and now I have 10.20 version 

I've been wrong to apply some step ?

 

 

 

Ifyou wipe data all your data and configurations gets reseted 

Wiping data is the reset of your phone

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
6 minuti fa, AbhishekAN dice:

I

Ifyou wipe data all your data and configurations gets reseted 

Wiping data is the reset of your phone

 

Yes,  but I not have applied WIPE-DATA :  only DALVIK and CACHE. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

This ain't possible I guess u made a mistake

        OR

the ROM installation wipes data 

U should read the process on the twrp recovery

When it flashes u will get to know

Happy to help!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Am 30.10.2016 um 13:17 schrieb Candzh:

" One thing that still doesn't work very well is automatic screen brightness. It's reacting too slow.  "

This is importent.

Where is Viper4android FX. I didn't find.

I think i fixed the auto brightness problem by doing exactly what's being told in this thread: http://en.miui.com/forum.php?mod=viewthread&tid=293853&extra=&page=1&mobile=2

Short version:

1. download the autobrightnessfix.zip file to phone (i attached it here so you don't have to create a Mi account to get it)

2. Extract .zip (i used es file explorer with root)

3. copy "framework-res" file to /system/media/theme/default/

4. apply 0644 permission on framework-res file (see picture attached) (in es file explorer: go to file properties and select "change" next to permissions)

5. Reboot phone and see if it helps (it should)

I'm testing it right now but it seems to work pretty well by now.

AutoBrightnessFix.zip

EDIT: i just played a little around with auto brightness. So the fix helps but there's still a small bug: If it doesn't work for you, you have to do the following to make it work again:

1. Leave auto brightness ON

2. Set the brightness to the lowest level

3. Switch auto brightness OFF and back ON again

4. After that you can set the minimum brightness again and auto brightness should work again

EDIT2: okay, so after more testing it seems that this isn't working really properly. Perhaps someone can confirm?

Set-0644-Permissions-from-ES-File-Explorer.png

Edited by tzeerwee

Share this post


Link to post
Share on other sites
vor 6 Stunden schrieb eFFeMMe8:

Yes,  but I not have applied WIPE-DATA :  only DALVIK and CACHE. 

I did The same and still have all apps. The Update Process was successful.

Share this post


Link to post
Share on other sites
8 ore fa, AbhishekAN dice:

This ain't possible I guess u made a mistake

        OR

the ROM installation wipes data 

U should read the process on the twrp recovery

When it flashes u will get to know

Happy to help!

Yes,  was my error :  in TWRP I setted wipe-data.… and not wipe-cache (i remember other them position) 

It's works normally

 

But "morelocale2" not need SiperSU auth?  I have another time 4 china-korean application.… all in "impossible language" for me

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 30. 10. 2016 at 10:40 PM, maiki1905 said:

I dont have this option[emoji15]

Enviado desde mi Le X620 mediante Tapatalk

when you dowload via mobile data and in notification bar you have waiting for WiFi connection, just open Downloads app, tap on the arrow of the downloading file and on pop-up tap download.

thats all

Spoiler

Screenshot_2016-11-01-16-50-26-718_com.android.chrome.pngScreenshot_2016-11-01-16-50-39-421_com.android.providers.downloads.ui.pngScreenshot_2016-11-01-16-50-55-947_com.android.providers.downloads.pngScreenshot_2016-11-01-16-51-11-731_cn.wps.moffice_eng.png

 

2 people like this

Share this post


Link to post
Share on other sites

hi, i just installed the last one ( ....2.7 i think) but with no root access ! how can i fix or re-root ?
thx

Share this post


Link to post
Share on other sites

hi, i just installed the last one ( ....2.7 i think) but with no root access ! how can i fix or re-root ?

thx

Do you have SuperSu app? If yes in SU app tap on Reinstall reboot and then install new from playstore

Odesláno z mého Le X620 využívající LeForums

1 person likes this

Share this post


Link to post
Share on other sites
22 hours ago, graineeg said:

 

 

 

 

Do you have SuperSu app? If yes in SU app tap on Reinstall reboot and then install new from playstore

 

 

Odesláno z mého Le X620 využívající LeForums

sorry for my late answer ! it didn't work so i had to flash supersu.zip for twrp recovery and everything is working fine now 

1 person likes this

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

  • Member Statistics

    14,783
    Total Members
    1,004
    Most Online
    Blesson varghese
    Newest Member
    Blesson varghese
    Joined